5 minutters meditasjon

5 MINUTTER DER DU GJØR NOE GODT FOR DEG SELV

Vi er inne i en tid på året som ofte kan være litt ekstra hektisk. Og man kan fort glemme å sette av litt tid til å pleie eget kropp og sinn. Men det behøver ikke alltid være så mye som skal til. Når det koker litt i hodet og to do listen ser uoverkommelig ut, da liker vi å sette av noen minutter til denne deilige meditasjonen, som sørger for at vi finner tilbake til den gode pusten, får senket skuldrene – og alt føles litt bedre!

Har du prøvd meditasjon før? Vel, det er hverken så veldig komplisert eller skummelt. Se på det som noen minutter der du investerer i deg selv. Under her deler vi en liten 5 minutters guidet meditasjon med wellness coach Tori Gabarro. Finn et behagelig sted å sitte, lukk øynene og unn deg disse minuttene. Det fortjener du!

Har du ikke prøvd meditasjon før, så kan du gjerne lese gjennom denne lille guiden med 5 fine tips for deg som nysgjerrig på meditasjon.