Your Daily Feel Good Tips

NOEN HAR GJORT SKATTEJAKTEN FOR DEG

Det er utrolig gøy å gå å jakte etter de helt perfekte gjenstandene til eget hjem, men også ganske utmattende til tider. Tenk om man bare kunne kommet inn et sted der noen andre har luket vekk alt du ikke er interessert i, og bare godbitene er igjen. Vel, den plassen finnes faktisk! Og den heter Remix-Art!

I de kule industrielle lokalene ved Flytårnet Kultursenter på Fornebu finner du bruktbutikken Remix-Art som er drevet av Joachim Kåsastul. Lokalene er stappfulle med all verdens nydelige vintagefunn! Her finner du alt fra skulpturer, til vaser og krukker, gamle kart, møbler, apotekkrukker, trefat og trefjæler og et fantastisk utvalg vintagelamper. I veldig mange bruktbutikker man går inn i, så må man lete godt for å finne de helt unike skattene – men her er utvalget allerede gjort og lokalene er fylt opp med de vakreste ting. Man får lyst på alt, absolutt alt!

Nydelige gamle krukker! Vi falt litt ekstra for den ene som hadde et håndavtrykk innprentet.

Remix-Art er fylt opp av slike funn man bare drømmer om å komme over, la oss kalle det et nøye kuratert utvalg vintagevarer. Et sted du kan stikke innom for å finne den ene lille detaljen til bokhyllen, eller bordet – eller rett og slett en ny sofa, et fantastisk skap eller nye stoler.

Og hvis du tar deg turen innom Remix-Art med jevne mellomrom, så vil du oppleve at butikken endrer seg en del fra gang til gang – for med jevne mellomrom kommer det store lass med nye skatter, klare for nye eiere! Så det kan lønne seg å ta turen innom ganske ofte.

Vi falt pladask for disse gamle trebollene og trefatene, og alle de enorme rustikke krukkene!

Har du lyst til å ta deg turen innom Remix-Art, så finner du de i Forneburingen 19, rett ved Flytårnet Kultursenter. De er oppe 11-16 på onsdager, fredager og lørdager, 11-18 på torsdager og 13-16 på søndager.

For alle våre Daily Feel Good Tips, klikk deg inn her.