Gi bort en wellness gave

EN FØRJULSGAVE MED FOKUS PÅ SELFCARE

Det er en ting som er ganske typisk med denne førjulstiden, og det er at det fort kan bli litt ekstra stress. Med alle juleforberedelser, sosiale sammenkomster som kommer mye hyppigere enn normalen og en rekke deadlines og ting man skal rekke før julen. Derfor liker vi å gi bort noen skikkelige selfcare gaver i førjulstiden, enten det er vertinnegave, innflyttningsgave eller en hyggelig oppmerksomhet. Tanken er uansett den samme – noen deilige gaver som man skal kunne stresse helt ned med og ta litt ekstra godt vare på seg selv!

Vi har plukket ut noen favoritter fra Life hver, som vi ville gitt som en wellness gave til en søster, venninne eller noen som fortjener litt de-stress nå i førjulstiden.

Titte vil gi en oppmerksomhet som kan vare hele adventstiden igjennom, med en adventskalender fra English Tea Shop med en ny deilig te hver dag, deilig Epsomsalt som brukes i fotbad eller karbad og digg Chokay sjokolade med dadler og lakris.

Marthe har valgt noen deilige avslappende favoritter, nemlig Weleda sin deilige dusjsåpe med lavendel og beroligende blomstervann med lavendel som kan brukes både som ansiktsmist, kroppsmist eller romspray, og en superfin gjenbrukbar drikkeflaske fra Chilly som holder drikke kaldt ekstra lenge!

Et lite tips! Legg ved en tørket lavendelkvist som pynt utenpå pakken, eller drypp et par dråper lavendelolje på pakken. Så koselig med en pakke der litt av opplevelsen starter allerede før man har pakket opp!

Randi har satt sammen den perfekte pakken til en yogini, en yogamattespray fra C Soaps som holder yogamatten fresh, en minidiffuser (denne er så liten at man fint kan ta den med seg, den lades opp via USB) og en deilig eterisk olje med eukalyptus.

Har du også lyst til å gi bort en deilig wellness pakke til noen du er glad i? Nå får du 20% på et kjøp på life.no eller i alle Life-butikker med koden Pihl. Gjelder kun ordinære varer og ikke naturlegemidler.