7 sofaer vi drømmer om nå

Photo: Eyeswoon

DETTE ER SOFAENE VI DRØMMER OM Å SYNKE NED I

Det er noen sofaer som er litt ekstra eyecatching og gjør at vi stopper scrollingen på Instagram og samtidig lurer litt på om vi skal sjekke opp med julenissen om det er lov å sette opp sofa på ønskelisten. Og her er 7 av sofaene som får oss til å dagdrømme!

Alltid like inspirerende Athena Calderone har den klassiske Camaleonda sofaen designet av Mario Bellini på 70-tallet i en turkis variant i sommerhuset sitt. Hun har også en nydelig cremefarget vintage variant av samme sofa i sitt New York townhouse.

Vi snakker Huge Furniture Crush på denne sofaen!

Modulsofaen Catena fra Ferm Living er en superkul loungesofa som forener et litt strammere design med sine firkantede former, og som samtidig har noe veldig soft og delikat over seg. Å kunne sette sammen de modulene man vil, og skape sin egen sofa er et megapluss! Kan blant annet fås tak i hos Oslodeco.

Superinspirerende Gaia har en lys variant av DS-1025 Terrazza, en skulptur av en sofa. Vi får assosiasjoner til vakre sanddyner og klippeformasjoner. DS-1025 Terrazza får du kjøpt hos Milla Boutique.

Sikle! Gubi sin Pacha kolleksjon har både et kult 70-tallsdrag over seg og noe futuristisk. De runde, voluminøse formene som gjør at det ser ut som små lubne skyer i interiøret. Kule og gøyale! De ble opprinnelig designet av franske Pierre Paulin i 1975 og representerer det tiåret stilmessig på en eksemplarisk måte. Gubi sin Pacha sofa kan du blant annet få tak i hos Nordiska Galleriet.

Vi har lenge hatt et godt øye til Layered og de fantastiske teppene derfra. Og når de teamet opp med Lotta Agaton og kom med en felles designkolleksjon, så falt vi blant annet pladask for denne sofaen.

Menu sin Eave 86 3-Seater Sofa er et designsamarbeid mellom Menu og Norm Architechts. Og som det meste annet Norm Architechts har en finger med i spillet på, så er den ELSK!

I likhet med den forrige sofaen, er Menu Offset designet i samarbeid med Norm Architechts. Men her var tanken å designe en litt mer klassisk sofa med rene linjer og en myk fremtoning. Og vi digger den!