DIY armbånd av heishi og naturperler

LAG FINE PERSONLIGE GAVER TIL NOEN DU ER GLAD I

Hva er vel hyggeligere enn å samles en gjeng å lage hjemmelagde gaver? Det begynner tross alt å nærme seg jul. Vi har i lang tid hatt skikkelig perledilla og nylig klikket vi hjem heishi-perler og naturperler fra HobbyHimmelen. Heishi og naturperlene er noe større enn perlene vi tidligere har perlet med og derfor helt perfekte å raskt lage fine armbånd av sammen med vennegjengen eller familien. Dette er perler alle kan klare å lage noe fint av – bare la kreativiteten blomstre og lage skikkelig fine, personlige gaver.

Å kunne sitte rolig å jobbe med hendene og kreativiteten er så meditativt for oss. Sett på rolig musikk, litt varm te i koppen og gode samtaler, så blir vi gjerne sittende en god stund. Rett og slett en skikkelig hyggelig ting å gjøre sammen!

Hobbyhimmelen har et godt utvalg av perler og alt du trenger for å lage de fineste smykkene. Lek deg med forskjellige farger og størrelser og miks det sammen med naturperler. Så koselig å gi noe man har laget selv i julegave til noen man bryr seg om.

Psst… Rabattkoden CAMILLA-DIY gir 15% på kategorien heishi-perler, naturperler, seed beads og kategorien samlesett hos Hobbyhimmelen.no.