7 deilige strikkegensere

Photo: Darja Barannik

INGEN VINTER UTEN DEILIG ULL

Ullgensere går vi med året rundt, vår som høst, sommer som vinter. Ullgensere er tegnet på hygge og kos og det er vel ikke bare vi som ønsker oss ekstra myke og gode ullgensere nå som kuldegradene snart kommer (eller kanskje de allerede har kommet der du bor?) Nedenfor finner du deilig strikk som står på ønskelisten vår akkurat nå.

En strikket poncho er genialt å slenge over skuldrene på kalde dager. Enten som du bruker den over en skinnjakke eller har en skikkelig kosedag hjemme med pysj, denne over skuldrene og en kopp te. Denne med frynser fra Zara synes vi er ekstra fin.

 

Høyhalset, klassisk, hvit, i 50% kasjmir og 50% resirkulert kasjmir. Denne genseren fra norske Envelope 1976 står høyt på lista. Like fin til et middagselskap som i skibakken.

Strikkejakke i nydelig blåfarge – love! Like fin åpen som lukket med nydelige ermer. Du finner den hos Lindex. 

Vi forelsket oss i den fine halsen på denne nydelige genseren fra Aiayu. Helt perfekt nå i vinter.

Får man egentlig nok av høyhalsede gensere om vinteren? Det er lite som er så digg som en høy hals når snøstormen slår til for fullt utenfor. Vi elsker denne klassiske, gode strikkegenseren i 100% ull fra Camilla Pihl Wear. (annonse)

Både fargen og formen på denne voluminøse genser fra &Other Stories er perfekt. En strikkegenser som gjør at du ser litt mer kledd ut på 1-2-3.

Tenker du også på ballerina når du ser denne wrap ullgenseren fra COS? Akkurat det utrykket elsker vi! Vi vil kjøre stilen helt ut med deilig tights, høye myke sokker, en fin tank topp og denne over.