It’s a Skin Saver

REDNINGEN FOR TØRR VINTERHUD

Ok, her følger et hudpleietips fra oss på en stayer i baderomsskuffen og dusjen! Exomega CONTROL serien til A-Derma er en real Skin Saver, spesielt på denne tiden av året når huden ofte møter sesongskiftet med å bli tørr, stram og man kjenner at man trenger ekstra godt med pleie. Exomega CONTROL serien består av en superrik og nærende krem i 4 forskjellige konsistenser, sist ut er den nye kremen i sprayform! En superrask og effektiv måte å smøre seg, et aldri så lite hack når små og store i familien skal smøres – for det er jo ikke alle som har like mye tålmodighet på den fronten.

Og nettopp det er en av tingene vi elsker med Exomega CONTROL serien, den er perfekt å bruke for hele familien! Alle finner en konsistens de liker, kremene er parfymefrie og de gir masse pleie og fuktighet, til og med for atopisk hud! Vi i redaksjonen som har barn har brukt Exomega CONTROL serien fast på de små, da det er de kremene som har holdt huden deres fuktet, myk og fri for eksem og utslett som kan dukke opp på denne tiden av året. Og nå som den har kommet i sprayform, blir det enda enklere å smøre de små!

God hudpleie starter allerede i dusjen! Bytt ut dusjsåpen med Exomega sin dusjolje for max hudpleiende effekt, den naturlige dusjoljen virker beroligende på huden og etterlater den myk og fuktet. Og følg på med den kremvarianten som du liker best, serien har alt fra den nye lette sprayen til superrik balm. Felles for alle Exomega CONTROL produktene er at de er naturlige produkter, produsert med respekt for huden og naturen – kanskje ikke så rart A-Derma innehar tittelen Norges mest solgte fuktighetskrem!