På ønskelisten i oktober

MIN ØNSKELISTE AKKURAT NÅ

Det er noe eget med den crispe luften som gjør at lag på lag endelig er innafor. Jeg har alltid vært svak for klassiske plagg med det lille ekstra og denne høsten er intet unntak. Denne høsten vil jeg gå med herreinspirerte kåper, chunky boots, myk kasjmir og lekre smykker. Under ser du noen av mine oktoberønsker.

Jeg har lenge hatt en dobbeltspent jakke på ønskelisten og denne fra &Other Stories ser helt perfekt ut!

 

Ingen vinter uten en deilige genser i kasjmir i skapet. Denne fra Skall Studio er laget av 97% resirkulert kasjmir og 3% resirkulert ull. Hadde bodd i den.

Blazere er min store svakhet og jeg begynner å få en god samling i skapet. Jeg liker de litt oversized, så jeg går gjerne opp i størrelse. Denne i blå fra Arket må bli det nyeste tilskuddet. Hvor fin farge?

Planer om å investere i en god ny jeans i høst og denne fra Khaite har jeg siklet på i laaang tid.

Life Golden Day fra Ole Lynggaard Copenhagen er laget i et slitesterkt materiale slik at det aldri skal være behov for å ta det av.

Jeg blir ikke lei av de chunky skoene og disse fra Ganni syntes jeg er ekstra fine. Elsker den fine kremfargen som kan lyse opp antrekket i høstmørket.

Ull og perler = L.O.V.E! Denne ringen fra Completed Works er et kunstverk på fingeren.