Ny smykkekolleksjon med David-Andersen

SI HEI TIL NYE SKATTER FRA CAMILLA PIHL BY DAVID-ANDERSEN

Det begynner å nærme seg 8 år siden jeg lanserte min første smykkekolleksjon med David-Andersen og det er fortsatt litt sånn «klype seg i armen» over at jeg får designe mine favorittsmykker sammen med de. I dag lanseres en ny kolleksjon med 5 nye skatter jeg håper du vil like. Klassiske smykker med strukturerte overflater som reflekterer lyset på magiske måter.

Jeg er helt obsessed med 2 av hoopsene i denne kolleksjonen, klarer ikke å slutte å bruke de!

FEEL GOOD HOOPS . Hoops med en hamret overflate laget av gullsmeden på verkstedet hos David-Andersen. Mange små hammerslag i sølvet som derette blir gullforgylt gir en rustikk overflate som reflekterer lyset på en helt unik måte.

LA LA HOOPS. De største hoopsene i hele min Camilla Pihl by David-Andersen kolleksjon.


En klassisk og kraftig statement hoop med en mønstret overflate som gir et eksklusivt og unikt preg.

FEEL GOOD BANGLE. Jeg har alltid vært svak for armringer som dette, og det at overflaten har fått en så fin tekstur gjør at jeg elsker det ekstra mye!

Armbåndet har en hamret overflate laget av gullsmeden på verkstedet hos David-Andersen.

HELLO HOOPS. Klassikeren Golden Hoops har fått et lekkert vedheng som med sine glatte flater reflekterer lyset og gir et ekslusivt preg.

Øreringen kan også brukes uten vedheng, så på en måte får du to for en i dette smykket som har blitt en av mine favoritter.

HELLO PENDANT. Jeg forelsket meg helt i den firkantete formen og måtte lage ett halskjede med det også. Anhenget reflekterer lyset så fint og jeg elsker at det er så rent i utrykket.

Hele kolleksjonen og alle mine smykker finner du i alle David-Andersen sine filialer og i deres nettbutikk her