duftlys for mørke høstkvelder

SOM Å PAKKE SEG INN I ETT LUNT TEPPE FORAN PEISEN

Vi elsker høsten! Elsker den crispe luften ute og det å kose seg inn med levende lys, god mat og noe godt å drikke. Og duftlys! Vi elsker duftlys! Akkurat nå er det 25% rabatt på hele Home Camilla Pihl serien hos Lyko. En gylden anledning til å teste ut noen av de gode duftlysene vi har laget.

Home Camilla Pihl Scented Candle Cool Samphire & Citrus Spritz En behagelig duft som etterlates en varm følelse av friskhet og eksklusivitet – som å pakke seg god inn i et lunt teppe foran peisen. En karakteristisk og sitrusfrisk duft av Bergamott som fremheves av lilje og fiken. Duften avrundes med delikate noter fra sedertre og musk i en perfekt harmoni.

 

Home Camilla Pihl Scented Candle Invigorating & Uplifting Juniper Lyset har en oppkvikkende og unik duft som minner om en deilig kombinasjon av rent sengetøy og frisk sjøluft. En forfriskende duft med fruktige toppnoter av appelsin og pære, som forenes og fremheves av harmoniske hjertenoter. Duften avrundes med basenoter fra einebær, musk og blomsterblader fra fioler.