Tips til fine Halloween-lykter

HUSKER DERE DISSE FINE HALLOWEEN-LYKTENE?

For et par år siden lagde vi de fineste Halloween-lyktene på kontoret, og de fortjener en liten reprise. Så enkle å lage, og veldig dekorative. Det er veldig hyggelig å pynte opp litt ekstra nå som mørket har sneket seg på. Og Halloween nærmer seg, så det gjør ingenting om man begynner pyntingen nå. Vi hadde et lite triks som gjorde jobben langt enklere og de ble magisk fine – bare se på denne videoen her!

Butikkene er fylt opp av gresskar i alle former og fasonger nå. Kjøp med deg noen fine gresskar hjem og lag noen fine lykter som kan lyse opp hjemme hos deg fremover mot Halloween. Og du, ikke kast gresskaret når du er ferdig med det – småfugler og ekorn er veldig glad i det! Sett det ut i hagen, eller lag en fuglemater av det, google «Pumpkin bird feeder» så får du opp mange fine ideer!