Lag søte spøkelsemarengs

SØTE OG GODE SPØKELSEMARENGS TIL HALLOWEEN

Et lite tips til deg som vil lage en super enkel og søt Halloween godis! Marengsspøkelser er sjukt enkelt å lage og skikkelig søtt og godt!

THIS IS HOW YOU DO:
Pisk sammen 3 eggehviter til det er stivt og tilsett  2,5 dl sukker litt etter litt. Bruk en spiseskje å legg marengsen på et brett og stek i ovnen på ca 100 grader i en times tid. Vi elsker når de er litt flate og rare, syntes det gjør de ekstra søte. Bare vi som får Monster Inc følelse? Øynene kjøpte vi på Kitch’n. Trikset er å steke marengsen først også limer du på øynene med rester av marengs røren. Ikke skyll bollen før øynene er på!

Vi har og oppskrift til en vegansk variant for de som ikke tåler egg eller som ikke spiser det av andre årsaker.

Da trenger du:
1 boks kikerter
litt sitronsaft
1 dl melis

Visste du at kiert-vannet er supert å lage vegansk marengs av? Hell av vannet på kikertene (legg kikertene til side og lag dette senere) og tilsett litt sitronsaft i kikertvannet. Visp blandingen sammen til den blir like hvit og fluffy som marengs laget på egg og tilsett melis litt og litt.
Stek i ovnen på ca 100 grader i cirka en times tid.