Besøk Oslo sin egen Bollebar

KANSKJE STIKKE INNOM HER EN TUR I HELGEN?

Høres ikke rykende varm kakao og ekstra, ekstra, EKSTRA boller ut som en god helgemiks? Vel, da er det Bollebar på Aker Brygge du bør stikke innom. Her finner du boller i alle varianter, fra den helt tradisjonelle bollen med et lite melisdryss, til boller du aldri før har sett maken til. Vi snakker ostekakebolle, kokosbollebolle og sitron og marengs-boller. Og mye mye mer!

De røde bringebærbollene der trumfer nok muligens opp som vår favoritt! Men det var ikke så enkelt å velge ut en favoritt blant alle disse digge smakene. De ulike smakene på bollene varierer etter sesong, så her er det alltid mulighet for å smake nye boller!

Sett deg ned og nyt bollene i de fargerike og freshe lokalene, eller kjøp med deg en eske med dine favorittboller!

Bollebar ligger på Brynjulf Bulls Plass 2, rett ved trikkestoppen på Aker Brygge. De er åpne mandag til fredag 07.30-18:00 (halloooo, hvor glade bli ikke kollegaene dine om du møter opp på jobben med boller!) og lørdag og søndag 10:00-17:00.