Høstens avslappende soverom

MYKE TEKSTILER OG LUNE FARGER SKAPER HØSTSTEMNING PÅ SOVEROMMET 

Den deilige crispe høstluften som smyger seg gjennom florlette gardiner gjør at det er ekstra godt å pakke seg inn i mykt steinvasket sengetøy. Ah, finnes det egentlig noe bedre? Vi har funnet ekstra gode og myke tekstiler fra Kid Interiør og disse har flyttet inn på soverommet for sesongen. Fargetonene er rolige og avslappende. Et soverom som byr på lunhet og ro. Her sover vi godt.

Vi liker å mikse og matche sengetøy, det skaper et personlig og deilig utrykk. Her har vi blandet Eden stonewashed sateng sengesett i fargen olivengrønn og sand. Det blir ekstra høstkos med Furry pyntepute, en skikkelig myk pute med krøllete fuskepelstrekk. En seng du vil krype oppi i god tid før sengetid for å slappe av med et magasin eller en kopp te.

Eden stonewashed har en silkemyk, matt overflate som føles ekstra myk og herlig mot huden.

Et tips fra oss å alltid ha friske blomster på nattbordet, det gir en følelse av hverdagsluksus. Athena vasen er superfin og rocker opp utrykket. Duftlys på soverommet? Yes please! Velg et som lukter rent sengetøy. Duftlyset Fresh Cotton gjør at vi hver kveld får følelsen av nyvasket sengetøy og hus.

Du finner alt du trenger til høstens luneste soverom hos Kid Interiør.