En ny wellness perle i Oslo

ENDELIG – DETTE HAR VI VENTET PÅ

I dag startet vi dagen vår på GAIA, det nye stoppestedet i Oslo for holistisk selfcare. Vi har fulgt spent med på utviklingen siden vi hørte det første ryktet om at Randi Marie Viksjø skulle åpne Oslo sin første helsebar, inspirert av LA og deres fokus på velvære og holistisk livsstil. Og endelig er det tid for åpning, GAIA åpner offisielt førstkommende mandag. men her får du en liten sniktitt!

Og for noen lokaler, vi falt pladask for det vakre interiøret og alle de velvalgte detaljene – et sted man bare vil slå seg ned, og bli!

GAIA skal være mer enn et SPA, det skal være en helhetlig opplevelse der det også er lagt stor vekt på å skape et miljø som er vakkert, inspirerende og som gir deg hvilepuls. Et godt sted å være. Helt i tråd med den holistiske tankegangen om at alt henger sammen, så har Randi Marie skapt et helt eget miljø for velvære og self care, et sted man kan komme til for å ta litt ekstra godt vare på seg selv.

På GAIA kan du komme for å ta infrarød sauna, det vil være velværetimer i form av yoga og meditasjon, behandling hos osteopat, muligheter for healing, en egen vegansk kafé med GAIA elixirs, freshe snacks og deilig mat som nærer og en egen liten shop med nøye kuraterte produkter som Randi Marie og hennes crew har lagt sin elsk på når de har reist rundt omkring i verden.

GAIA ligger i Sorgenfrigata 17a på Majorstuen, og er et sted du kan droppe innom for å kjøpe noe fint for deg selv, stikke innom for å nære kroppen din med deilig, fresh og sunn mat, booke deg inn for infrarød sauna sessions eller benytte deg av de deilige behandlingene GAIA tilbyr.

Vi er helt hekta etter besøket i dag, og kjenner at dette er noe vi vil være en del av – sign us up for more!