Når du trenger å slappe av

BRUK DUFT FOR Å SKAPE ULIKE STEMNINGER

Dufter er en av de tingene vi liker å bruke for å sette et personlig preg på hjemmet vårt. Og duftene kan skifte litt etter sesong, hvordan vi føler oss og til og med tid på døgnet. Denne her, Relax fra byMyrberg har lenge vært en kveldsfavoritt i duftdiffuseren. Med en miks av lavendel og rosmarin skal den ha en beroligende effekt, perfekt for kveldsbruk – eller dager der du kjenner at du trenger litt fokus på å stresse ned. Vi liker den fine miksen av klassisk lavendel og grønne noter fra rosmarin, det gir en ekstra freshness til duften!

Vi har tidligere også nevnt denne eteriske oljen fra ByMyrberg, som er en evig favoritt!

De eteriske oljene fra ByMyrberg kan du blant annet få tak i hos Lyko og OH YES butikken i Oslobukta.