Lag Pumpkin latte hjemme

EN DEILIG KRYDDERMIX TIL GRESSKAR

Har du drukket deilig krydret Pumpkin Spice Latte, og har lyst til å teste det ut på hjemmebane? Vel, da trenger du Pumpkin Spice kryddermix, og her er vår variant! Kryddermixen er forresten superdigg på andre retter med gresskar og, slik som gresskarpai eller kaker med gresskar i.

Alt du trenger er:
1 spiseskje kanel
1 spiseskje malt nellik
1 spiseskje tørket malt ingefær
1/2 spiseskje malt muskatnøtt

Bland alt sammen i en liten bolle eller krukke. Bruk denne oppskriften kun som blandingsforhold, lag gjerne mer slik at du har krydderet stående klart til å lage deg Pumpkin Spice Latte eller drysse over gresskarretter.

Når du skal lage Pumpkin Spice Latte så varmer du bare opp ønsket den type melk du ønsker, sammen med en teskje honning og 1-2 teskjeer av kryddermixen. Du kan også velge å tilsette et par spiseskjeer gresskarpuré i latten, men det er ikke et must! Pumpkin Spice Latte har navnet sitt etter kryddermixen, den trenger ikke å inneholde gresskar. Når alt er blandet godt sammen, så tilsetter du en espressoshot og heller opp i en stor kopp. Hvis du har lyst til å gjøre den litt ekstra digg, topp med litt krem og et dryss kryddermiks.