Høstsuppe på menyen

VARMENDE POTET OG FENNIKELSUPPE

Det er lite som slår en god suppe når regnet pøser og vinden suser utenfor. En suppe med potet og fennikel er er en smakfull favoritt. Har du lyst på en middag som så å si lager seg selv har du havnet på rett oppskrift.

THIS IS WHAT YOU NEED: 
4 poteter med litt god størrelse 
1 fennikel 
1 gul løk 
5 dl buljongvann 
Salt
Pepper
Gresskarfrø til pynt

Forvarm ovnen til 200 grader. Del opp poteter, fennikel og løk i passe store biter og ha i en ildfast form sammen med litt salt, pepper og olje. La grønnsakene kose seg i ovnen i 30-40 minutter eller til de har blitt møre. Rør litt rundt i grønnsakene underveis så det ikke blir svidd. Lag opp 6 dl med buljongvann av ønsket type og sett til siden. Når grønnsakene er møre putter du det i en blender og fyller på med buljongvann etter ønsket konsistens og smak til med salt og pepper. Suppen skal gjerne være litt tykk.

Bon Appétit!