Pernille Teisbæk x Mango

 

DENNE KOLLEKSJONEN ER VI SPENTE PÅ

Alltid coole og freshe Pernille Teisbæk er ute med en råfin kolleksjon sammen med Mango. Danskene har en egen evne til å inspirere med sin klesstil og Pernille har en profil vi alltid finner masse klesinspo hos. Det er noe med hvordan hun bestandig får avslappede antrekk til å se helt rå ut. Pernille x Mango kolleksjonen er basert på enkle og tidløse plagg som hun bruker i sitt eget hverdagsliv, fra skjorter og dresser til denim-topper og ytterplagg. Allsidige, komfortable og behagelig minimalistisk.

«Tenkt for kvinnen, moren og jenta. Det var viktig å svare til allsidigheten og det praktiske som dagens travle og moderne kvinne trenger i garderoben sin. For meg handler det om gode materialer og tidløse silhuetter». – Pernille Teisbæk, stylist, kreativ leder og gründer.

Nedenfor finner du plaggene som gikk rett inn på ønskelisten vår.

Vi vil gå høsten og vinteren i møte med denne deilige Ecrufargede dressen. Fin til sneakers på dagtid og høye hæler og glitrende smykker på kveldstid. Blazeren er perfekt over jeansen med en enkel t-skjorte til, og buksen skal brukes med grov strikk i ton-i-ton farger.

Vi er alltid på jakt etter gode jeans og denne jeansen ser helt super ut. Rett i beina, høy på livet – WE LOVE!

Fine ullkåper er et must denne tiden av året og denne likte vi ekstra godt, så fin!

Foto: Pernille Teisbæk, Mango.com