What’s in Season

PLUKK MED DEG NOEN SQUASH!

Vi innrømmer det glatt, squashen er en grønnsak vi rett og slett har en tendens til å glemme litt. Men det skal det bli slutt på, squash er nemlig genialt til så mangt! Squash er rik på kostfiber, og er også en fin kilde til folat, kalium og vitamin C.

Squash smaker ikke så mye alene, men den er super til å trekke til seg smaker fra andre ingredienser, og helt perfekt å erstatte spagetti med! Den er også perfekt å rive opp, og bruke i muffins og bakverk – det gir masse ekstra saftighet til baksten. Og ikke minst, den måten vi har blitt veldig glad i å bruke den i det siste – nemlig i smoothie! Squash fungerer litt som banan eller avokado i smoothie, den gjør smoothier ekstra smoothe og kremete. Og du trenger ikke være redd for at squashen setter en veldig «grønn smak» på smoothien din, den er bare supermild og digg! Snart deler vi en deilig smoothieoppskrift med squash med dere – stay tuned!