Tid for lange deilige bad

VI HAR SAMLET NOEN FAVORITTER TIL BADEKARSESONGEN 

Vi elsker å bade. Det er få ting som gir oss mer ro enn å dempe belysningen, tenne noen stearinlys, sette på en rolig spilleliste og synke ned i badekaret. Vi liker også en god varm, dusj eller et avslappende fotbad. Nå som høsten er her og dagene blir kaldere gleder vi oss ekstra til denne kosen. En ting vi alltid har hjemme er noen deilige oljer og salter til vannet. Badeoljer gjør vannet silkemykt og lukter nydelig. Vi velger favoritter etter hva vi føler vi trenger der og da og nedenfor finner du noen av våre must-have og favoritter til badekarsesongen.

Epsomsalt til badevannet. Saltet vi bruker i så å si hvert eneste bad og et must for denne sesongens karbad. De gode egenskapene til epsomsalt kan du lese mer om her. 

Deilige badeolje med duft av rose fra Bamford mykgjørende og god badeolje med rose, kamille og frisk sitron.  En favoritt.

Badesalt av Epsomsalt fra Westlab tilsatt eteriske oljer og arnikaekstrakt som pleier slitne muskler og fremmer restitusjon og avslapning. Perfekt etter en lang dag.

annonse: Skin Camilla Pihl Crystal Rose Quartz badebombe er fuktighetsgivende og har nærende egenskaper. Den har også en  kvartskrystall på innsiden, som kommer til syne når badebomben er ferdig med å bruse. 

 

 

Chill Pills fra OUAI er badebomber fylt med luksuriøse oljer. Badebombene dufter nydelig av jasmin og rose, en lett med samtidig romantisk duftblanding som er helt nydelig.

Tisserand badeolje med duft av lavendel og kamille. Et skikkelig avslappende bad.