Høstens beauty faves fra Life

SESONGENS FAVORITTER PÅ BADEROMSHYLLA

Nå som høsten har kommet for fullt og man så smått har begynt å sette på varmen og fyre igjen, så kjenner man med ett at huden har behov for mer fukt og pleie. Da tyr vi til oljene og produkter med ekstra mye næring og pleie. Lette fuktighetskremer blir byttet ut med kroppsoljer, og vi booster hudpleierutinen med et godt serum. Her er noen våre  høstfavoritter fra Life!

Life Lip Balm inneholder 100% naturlige ingredienser. Den er helt fri for mineraloljer og inneholder pleiende og mykgjørende naturlige planteoljer og bivoks. Super pleie for høstleppene!
Dr.Hauschka Facial Toner er en super toner, spesielt hvis du har en litt tørr eller sensibel hud. Spray på nyrenset hud og klapp den lett inn med hendene. Den styrker og virker oppbyggende for huden og huden føles mer strålende og glødende.
Weleda Lavender Relaxing Oil lukter nydelig av avslappende lavendel. Den er super som massasjeolje, men også en deilig kroppsolje å bruke etter et varmt bad eller bruk noen dråper i badevannet.
Mad Hippie Vitamin C Serum har blitt et aldri så lite kultprodukt innen naturlig hudpleie! Et superlett C-vitamin serum som trekker raskt inn i huden. Mad Hippie sitt C-vitamin serum inneholder Sodium Ascorbyl Phosphate som er en form for C-vitamin som passer godt hvis man er litt sensitiv. Et supert serum som er perfekt å starte med på høsten, da det jobber med å forbedre pigmentflekker, jevne hudtonen og forbedre fuktigheten i huden.
N.A.E Leave-in-oil Repair er en universal olje som er perfekt å bruke der man trenger litt ekstra pleie! Den er supernærende, så du trenger kun noen få dråper! Bruk den på tørre hender, neglebånd, albuer, i tørre hårspisser eller bland noen dråper i body lotion for en ekstra fuktboost!

Nå får du -20% på alle sesongens hudpleiefavoritter fra Life på Life.no og i alle Life sine butikker med koden Pihl fra 3.10-17.10. Koden gjelder et kjøp, og gjelder kun ordinære varer og ikke naturlegemidler.