De fineste beltene just nu


Photo: @lisa.olssons 

7 FINE BELTER VI ØNSKER OSS NÅ 

De finnes i mange forskjellige varianter og det å gå på beltejakt etter det perfekte beltet kan føles ut som noe som tar en evighet. Når du først ser noen som har et fint belte så er det mest sannsynlig flere år gammelt eller funnet på å loppemarked i Paris. Jakten er over fine folk, for vi har funnet noen skikkelig fine belter for denne høsten.

Dersom du er på jakt etter et belte på budsjett med litt rocka detaljer er dette beltet fra Mango noe for deg. Vi vil style det med en blondeskjorte som er kul kontrast mot det søte. Belte med spenne i sølv og nagler finner du her.

Denne fletta drømmen fra Toteme blir perfekt til en klassisk hvit t-skjorte og en avslappet dressbukse. Mega love!

Er du også en av de som kun har sorte belter i skapet? Vi trenger et brunt i år! Belte fra Cala & Jade er perfekt for et skikkelig høstlig antrekk.

Ja takk! Dette belte fra BY FAR gikk rett inn på ønskelista og blir perfekt å bruke til høstens fineste jeans. Mega elsk på de fine detaljene.

Hallo klassikeren! Dette beltet bør alle ha i garderoben, og når du får muligheten til å kjøpe den i skinn i både svart og brunt, med gull og sølvspenne – så er vi solgt. Budsjettips fra H&M

Gjør deg klar for festsesongen med en knytebelte i livet. Perfekt over en blazer eller kjole for å skape litt mer edge! Belte med knute-lukking får du hos Mango. 

Superlekkert belte fra Iro som passer til ALT og blir bare finere og finere jo mer du bruker det. Akkurat passe rocka og kult.