3 deilige høstdufter

DE LUNE DEILIGE HØSTDUFTENE VI HAR FALT FOR I HØST

Samtidig som vi begynner å pakke oss inn i deilig ull og strikk, tenne opp i peisen og ha masse levende lys hjemme – så kjenner vi at vi får lyst til å finne oss en ny duft for høsten. En deilig lun parfyme som gjenspeiler all hyggen med høsten. Det er rett og slett noe med høsten, som gjør at vi bare vil omringe oss med en varm, lun og deilig duft. Og her har vi plukket ut 3 velduftende favoritter for sesongen.

I Don’t Know What fra D.S. & DURGA er en nydelig varm og woody duft som kan brukes alene, eller som en duftforsterker til andre parfymer. Den inneholder blant annet ISO e-super, som har denne softe, behagelige trenoten som er litt flyktig, den kan ligg der helt subtilt og plutselig så blomstrer den opp som et lite pust av deilige varme trenoter. Parfymen er også preget av bergamot, vetiver og ambrox som gir den et varmt, muskaktig preg. Bruk duften alene, eller sammen med andre dufter for å skape din helt personlige duft. Dette er en sånn type duft, der de rundt deg vil spørre etter hva som lukter så nydelig – men de ikke helt klarer å sette fingeren på hva det er som dufter så godt.

D.S. & DURGA sine dufter finner du på Gimle Parfymeri.

Aesop sin nye duft Miraceti er en varm, deilig duft med et klassisk Aesop preg. Aesop har et veldig gjenkjennbart duftbilde som man ofte legger sin elsk på hvis man liker naturlige aromatiske dufter av urter, varme krydder, grønne planter, trær – rett og slett natur.  Og Miraceti er intet unntak, det er en perfekt duft for høsten og tiden vi går inn i. Den har et tydelig preg av urter og pepper, i blandet en egen lunhet fra trenoter. Og dette er en perfekt duft for deg som liker dufter med et litt maskulint preg, da den har et preg av sjø, musk og varme krydder. Det er en duft som gir oss assosiasjoner til å krype inn i den varme, store strikkegenseren som vi har tyvlånt av kjæresten.

Aesop sine parfymer finner du i Aesop sin egen butikk og blant annet hos Heaven Scent.

SANTAL SUPER fra det norske parfymebrandet SON VENïN er et must for deg som elsker «santal» dufter! Den har denne magiske tilstedeværelsen som gjør at man ikke helt klarer å catche om det er en parfyme, eller er det bare noen som lukter helt vilt godt. SANTAL SUPER gir en ren, varm og lun duftopplevelse – som en klem du aldri vil gi slipp på. Den dufter deilig av pepper, sandeltre, sedertre og får en deilig friskhet fra jasmine, bergamot og eukalyptus. En slik duft som flytter inn i parfymesamlingen din, og du vil vende tilbake til igjen igjen og igjen!

Du finner SANTAL SUPERnettsiden til SON VENïN, og blant annet hos Heaven Scent og Koch Parfymeri.