Sengene vi drømmer om

Photo: Pernille Teisbæk

HELLO, HELLO DREAM BEDS!

Akkurat nå så drømmer vi om å bytte ut sengene våre med lave syttitallsinspirerte senger. Gjerne litt voluminøse og runde i formene, slik som Pernille Teisbæk sin Tufty-Bed designet av Patricia Urquiola for B&B Italia. Den minner oss nesten om en deilig, stor sky – vi får bare lyst til å synke ned i den!

En annen seng vi har forelsket oss hodestups i, er denne grønne drømmen fra Muskoka Living. Altså, er det mulig – den er så utrolig fin! En seng som blir så mye mer enn en seng – den  blir et fantastisk møbel på soverommet! LOVE! Frankie heter sengen og fargen heter Bellamy Moss.

Muskoka Living har også flere senger som havnet på ønskelisten vår! Vi elsker Melo med sin vakre hodegavl og de runde beina den hviler på. Muskoka Living har butikker i LA, Toronto og Muskoka, så de er ikke så lett tilgjengelig for oss her i Norge. Men det er lov å drømme!