Små doser med self care

EN TING JEG LIKER Å GJØRE FOR MEG SELV

Når man er småbarnsmor, så har man ikke all verdens tid til lange self care ritualer. Men de små øyeblikkene kan være vel så fine! Og akkurat der er man inne på noe som er litt viktig som mamma – man rekker ikke alltid alt lenger. Så senk den lista litt, prioriter, og bare aksepter at man ikke får gjort alt. For dårlig samvittighet fører ikke noe godt med seg. Sørg heller for å legge inn bittesmå fine øyeblikk, der du har noen minutter for deg selv – og nyt de til det fulle. ISUN sin Amethyst Body Oil er en nydelig kroppsolje med en behagelig og beroligende duft. Den inneholder en deilig miks av naturlige oljer som jojobaolje og olivenolje innsatt med urter og ekstrakter fra blant annet basilikum og lavendel. På kvelden liker jeg å dempe belysningen på badet, nyte roen og stillheten i huset og smøre meg inn med denne oljen – før jeg finner senga. Noen minutter for meg selv her og der, det kan selv en travel mamma finne tid til.