Rydd opp i sminkepungen i helgen

5 TIPS TIL EN FRESH OG BAKTERIEFRI SMINKEPUNG 

Begynner det å bli en stund siden du tok en opprydning i sminkepungen? Da kan du gjøre lurt i å ta en rask titt ned i den i dag. Gamle maskaraer, eyelinere, leppestifter og foundations du ikke har brukt på en stund kan ha gått ut på dato. Kostene dine må kanskje vaskes? Gi sminkepungen din en skikkelig opprenskning i dag og finn samtidig ut om det er på tide å unne seg noen nye produkter for den nye sesongen.

1. Start med å helle ut alt du har i sminkepungen din. Kan den vaskes i vaskemaskinen? Sleng den i vaskemaskinen, eller vask den godt med en myk klut og mildt såpevann på innsiden og utsiden. Ikke så lett å komme til alle steder? Bruk en q-tips med litt såpevann på, så kommer du til overalt.
2. Gi alt av koster og beauty blendere en skikkelig vask, du kan lese mer om det her. Det bør forresten være en ukentlig rutine.
3. Kast sminke du ikke bruker eller som har gått ut på dato.
4. Det sies at en maskara skal byttes ut etter 3 måneder, på grunn av vekst av bakterier. Når var det du egentlig sist kjøpte deg ny maskara?
5. Vask over alle produkter, slik at de er rene og pene og frie for alt sminkesøl når du putter de tilbake i sminkepungen. Husk også å gå over innsiden av alle lokk og alle små speil.

Så deilig å få gjort!