10 herlige duftlys

FYLL HJEMMET MED HERLIGE DUFTLYS

Vi elsker duftlys og synes duft er med på å sette personlighet til et hjem. Hvilke duftlys du velger forteller nesten en liten historie om hvem du er og hva du liker.  Når mørket stiger på er det lite som er så hyggelig som tente lys rundt omkring i stua. Nedenfor finner du noen av våre favoritter til hjemmet.

BYREDO Chai. Inspirert av teritualet som utøves på det indiske subkontinent. En krydret teduft som byr på innekos.

Kid interiør Fresh cotton. Lukten av fresht sengetøy og rent hjem. Det blir aldri feil med duften av bomull.

Annonse/ Home Camilla Pihl Scented Candle Cool Samphire & Citrus Spritz. En behagelig duft som etterlates en varm følelse av friskhet og eksklusivitet – som å pakke seg god inn i et lunt teppe foran peisen.

Diptyques Baies.Duften av nyplukkede solbær, grønne solbærblader og roser. En herlig duft perfekt til innesesongen.

TRIANON Cire Trudon. Livet på landet og en nyplukket bukett. Hyasinter, rose, hvite blomster og ville urter. Mmm…

&Other Stories Fågelbärsgården. Duften er oppkalt etter en liten, nesten skjult park rett rundt hjørnet fra Stockholm Atelier. Forfriskende basilikum, grønn fiken og høy.

BYREDO bibliotheque. Bare navnet gjør at vi vil ha denne hjemme og duften er minst like god med noter av fersken, plommer, peoner og vanilje.

H&M Lemon Verde. En frisk og herlig lukt av sitron, perfekt på de rommene du ønsker en frisk og fresh vibe.

Le Labo Santal 26. Dufter deilig av vanilje, sedertre, krydder, moskus og sandeltre. En mild, røykfylt og læraktig duft.

Mad et Len Terre Noir.Rik og stemningsfull bukett av bark, jord og treverk. Duften er krydret og drømmende – alt i alt magisk.