Your daily feel good tips

STILRENE LOKALER OG NYDELIG MAT I OSLOBUKTA

Vi har forelsket oss helt i den nye bydelen Oslobukta, og elsker alle de deilige spisestedene som dukker opp i vannkanten. En favoritt for zen omgivelser og fresh mat er restauranten Kumi.

Innredningen er minimalistisk og vi får litt japan vibber av estetikken, noe vi elsker og menyen bugner av godsaker ! Matcha latte, veganske amerikanske pannekaker, bircher musli, grønne juicer og en av de beste risottoene vi har spist er noe av det du finner der. Et perfekt frokost og brunch sted! Menyen er vegansk og vegetarisk og de benytter seg kun av økologiske råvarer fra nærmiljøet. En meny med råvarer fri for tilsetningstoffer, raffinert sukker og kjemikaler. Et skikkelig feel good sted både for kropp og sinn!

Også er det veldig hyggelig å sitte og titte ut på Oslofjorden mens man spiser! Du finner Kumi i Operagata 71B i Oslo.