Things we like no. 16

Å DRØMME OSS VEKK MED ETT MAGASIN I HÅNDEN

Vi har alle så mye skjermtid i løpet av dagen, så det å kunne koble av med ett fysisk magasin, noe du kan holde i hånden og drømme deg vekk til er noe vi elsker. Et lite pusetrom i hverdagen rett og slett

Og Vogue Scandinavia er ett ett magasin det er umulig å ikke bli inspiret av. Rett og slett ett fantastisk stykke håndarbeid fullt av vakre bilder og inspirerende repotasjer. Også elsker vi at det er Vogue, men skandinavisk. Noe du kjenner igjen på etstetikken fra første til siste side.

Vogue Scandinavia finner du ikke i bladhyllene, det bestiller du hjem.   Årsaken til det er å redusere svinn og unngå unødvendig transport. De har også eliminert all plast i forpakningen og er sertifisert karbonnøytrale.

Vi elsker den fine boksen den kommer i. Rett og slett en fryd å åpne postkassen og finne den der!