Matcha energy boost smoothie

SMOOTHIEN FOR EN ENERGIBOOST OG BELLY BLISS

Selv om jeg er utrolig glad i morgenkaffen min, så tåler jeg ikke å drikke så veldig mange kopper i løpet av en dag. Så da tyr jeg ofte til matcha når jeg trenger en liten pick-me-up! Og nå som hverdagen er her for fullt, og høsten byr på nytt hus og renovering, samtidig som man sjonglerer livet med jobb og småbarnsfamilie, da går det ganske i ett. Denne smoothien er derfor den jeg tyr til når jeg kjenner at energien daler. Matchapulver er et finmalt pulver av helt unge og friske teblader av ypperste kvalitet (sørg for å alltid kjøpe Matcha som er Ceremonial Grade!) og det er kjent for å gi deg energi og gjøre deg mer våken.

For å lage denne smoothien trenger du:
– en liten avokado
– en banan
– en teskje matcha pulver
– en slump økologisk kefir

Bland alt i en blender og blend til du får en smooth konsistens. Kefiren kan du bytte ut med plantemelk hvis du vil, men her har vi brukt den for litt ekstra belly bliss – da den inneholder sunne bakterier for magen.

Matchapulver får du kjøpt hos Life.no blant annet.