Høstens fineste øyeblikk

MAGIEN I DE SMÅ ØYEBLIKKENE

Den friske høstluften, gyldne strå som vaier i vinden, naturen som sakte men sikkert skifter farge rundt oss, duften av høstblader og fyr på peisen, det varme ettermiddagslyset – akk som vi elsker denne tiden vi er inne i nå! Tiden for å fylle koppen med noe varmt, myke strikkegensere og lune pledd, levende lys og tid for å gjøre det ekstra koselig rundt seg. Vi har tatt turen ut til hytta for å fange noen fine høstøyeblikk. Med oss har vi våre favoritter fra Kid Interiør sin høstkolleksjon «Relaxing», en nydelig samling puter, pledd, lykter og interiør som fanger essensen av høstkos.

De brente og varme jordtonene i Kid Interiør sin «Relaxing» kolleksjon gir lunhet og varme til interiøret, og passer like godt inn på hytta som hjemme.

Miks puter i ulike materialer og strukturer for en personlig look, de fine fløyelsputene er perfekte å røffe opp med de ulike putene med mønstret jute.

Visste du forresten at Kid Interiør har et godt utvalg matvarer i sin kjøkkenavdeling? Vi endte opp med å plukke med oss ekte italiensk pasta fra Puglia-regionen og Arrabbiata saus. Perfekt mat å slenge sammen når man har lyst på noe godt.

Med lune ullpledd og fine lykter kan man fortsatt nyte de vakre ettermiddagene der landskapet bader i det gyldne fine lyset.

Hver sesong har sin sjarm, og akkurat nå nyter vi de fineste høstøyeblikkene til det fulle.

Hele «Relaxing» kolleksjonen til Kid Interiør finner du her.