Visste du dette om håndkrem?

ET HÅNDKREMTIPS FRA EKSPERTENE

Vet du hva, vi har faktisk smurt hendene med håndkrem feil i laaaaang tid! Og sannsynligheten er ganske stor for at du har gjort det samme. Jepp, det finnes faktisk en «feil» måte å smøre inn hendene med håndkrem. Og kanskje det rett og slett er grunnen til at du synes håndkrem er litt hazzle, litt for klissete… Vi har nemlig lært dette lille trikset fra en aldri så liten legende innen den norske beauty- og parfymeverden, nemlig Lill-Ann på Gimle Parfymeri. Nemlig at håndkrem kun skal påføre på oversiden av hendene, altså kun på håndbakene. En liten ert med krem er alt som skal til, og gni håndbakene og oversiden av fingrene mot hverandre. Å bruke nydelig håndkrem i håndflaten er bare bortkastet, påfør den der den faktisk gjør nytte! Smartere for huden, smartere for lommeboka.