One to follow on Instagram

ET NYDELIG HJEM SOM INSPIRERER

En deilig dus fargepalett, rustikke vegger som får oss til å tenke på gamle italienske murhus, en miks av nydelige bruktfunn på møbelfronten og en touch av moderne design – og topp det hele med en enorm dose sjarm. Da har du den sjarmerende og inspirerende Instagramkontoen @_designtales_. Det er kanskje ikke så overraskende at det er to kreative sjeler som står bak kontoen, Laura og Nora er fotograf og stylist, basert i Berlin.

Dette fantastiske store gamle spisebordet kjente vi at gikk rett inn på ønskelisten vår!

I hvert eneste bilde så fanges det litt hverdagsmagi, om det er den lille tepausen, lyset som leker på veggen eller et vakkert hverdagsøyeblikk. Alt presentert på en så vakker og nedpå måte at vi kjenner skuldrene senke seg og pulsen gå ned et par hakk.

Sørg for å følge @_designtales_ for mange vakre små øyeblikk!