En green booster smoothie

EN GRØNN SMOOTHIE PROPPFULL AV GODE NÆRINGSTOFFER

Ekstra næringsfulle smoothier er mitt lille hverdagshack på travle dager. Da vet jeg at jeg i det minste har gjort en skikkelig god ting for meg selv, og gitt kroppen en god dose næring. For å gjøre smoothien litt ekstra mettende og næringsfull så liker jeg å tilføre litt kokosolje, det smører kroppen innenfra og gir smoothien en ekstra boost. Life sin egen kokosolje er økologisk og den er nydelig på smak.

For å lage to store glass av min grønne booster smoothie så trenger du følgende:
– En neve grønnkål
– En neve spinat
– En neve eller to med frossen mango
– 1 banan
– 1 spiseskje Life kokosolje
– Saften fra 1 sitron

– Isbiter
– Litt kokosvann for ønsket tykkelse

Putt alle ingrediensene i en blender og blend i vei til du får en smooth konsistens. Spe på med litt kokosvann til du får ønsket tykkelse. Hell over i et fint glass og ta deg selv en liten smoothiepause, la disse minuttene bli en fin liten ting du gjør for deg selv – rett og slett litt self care i et glass!