Her kan du plukke mais

TA MED FAMILIEN FOR Å PLUKKE MAIS OG ANDRE GRØNNSAKER 

Å kunne fylle kurven med det be beste råvarene høsten har å by på er en liten drøm. Dra gulroten rett opp fra bakken, skjære av en deilig bit med grønnkål eller gå i en stor åker full av deilige mais.

Ta med deg familien til Tomter Mais i Drøbak. En herlig opplevelse for hele familien! Et tips dersom du ikke har plukket mais før er å høre med en av de som jobber der om litt veiledning. Det er å kjedelig å ta med seg umodne mais hjem.

Og dersom du vil ha grønnsakene ferdig plukket kan du stikke innom gårdsbutikken. Den gamle jordkjelleren under låven har fungert som gårdsbutikk siden 2015 og bugner av alt godt du kan tenke deg. Skikkelig fresht å handle grønnsakene herfra.

Du finner dette herlige stedet på Osloveien 160, 1449 Drøbak.