Tips om lange fine gardiner

SKAP DEN LUNE HØSTSTEMNINGEN MED LANGE GARDINER 

Tiden er igjen kommet for å gjøre det ekstra koselig hjemme og en ting som gir masse lunhet til et hjem er nettopp gardiner. Kid Interiør har et stort utvalgt av fine gardiner i butikk og du kan velge mellom mange forskjellige kvaliteter, print og ikke minst lengder. Kid Interiør har nemlig gardiner helt opp til 3 meter lengde. Genialt for deg som har det ekstra høyt under taket, men også fint for deg som vil skape en illusjon av ekstra takhøyde.

Trikset er å bruke en gardinstang eller skinne og henge disse så høyt opp mot taket som mulig. Eventuelt kan du også feste skinner i taket. KID har et godt utvalg av både skinner og gardinstenger, så du kan finne det opphenget som passer ditt hjem best. Velg mellom å bruke de skjulte hempene på multibåndet som gir jevne og fine folder eller tre gardinen rett i løpegangen. For tradisjonelt oppheng benyttes ringer og rynkebåndskroker som festes i rynkebåndet.

Hos Kid Interiør finner du et stort utvalg lange gardiner, uansett om du liker de lette og lyse, så de slippe høstlyset gjennom – eller varianter i velour og andre materialer med mer tyngde, som gir den lune, eksklusive følelsen. De ekstra lange gardinene til Kid Interiør kommer i lengder helt opp til 3 meter lange, og i et stort utvalg ulike farger og materialer. Og du, nå får du faktisk -50% på gardinene hos Kid.no eller i Kid Interiør butikkene! Tilbudet varer ut uken.

Lag en deilige høststemning hjemme med vakkert interiør fra Kid Interiør. Vaser, blomster, puter og pledd er alle med på å skape personlighet og lunhet i et hjem. Det er så mye fint fra den nye Into The Green-kolleksjonen som finnes i butikk nå.