SPOTLIGHT Madeleine Pedersen

SI HEI TIL COOLE MADELEINE PEDERSEN

Madeleine Pedersen inspirerer oss alltid med sin coole antrekk og freshe bilder. Hun setter definitivt scandinavian chic på kartet. Og i dag lanserer hun en egen smykkekolleksjon i samarbeid med norske WHO IS SHE, og vi digger den! Hurra for nylansering Madeleine, du er råååå!

Her kan du bli litt bedre kjent med Madeleine og lese mer om hennes nye smykkekolleksjon!

Vi digger deg. Fortell om hva du driver med for tiden.
Tusen takk! For øyeblikket er det nonstop jobbing med forskjellige kunder under managementet mitt Kontent, men der jeg har fokuset mitt akkurat nå er på kolleksjonen min i samarbeid med WHO IS SHE.

Hva har inspirert deg i dette prosjektet?
Hovedinspirasjonen var uten tvil solnedgangen og dens mange farger gjennom kvelden. Refleksjonen fra solen i vannet har inspirert meg til å blande sølv & gull – som jeg har gjort så lenge jeg kan huske. For å gjøre kolleksjonen litt unik og annerledes, hentet jeg inspirasjon fra sommerfugler som alltid har gitt meg en så god følelse siden jeg reddet en skadet sommerfugl som liten. Både av å se de fly forbi meg, men også den beste følelsen som er å ha sommerfugler i magen.

Hvor / når / hvordan får man tak i dette?
Golden Punch kolleksjonen slippes 09.09.21 klokken 12:00. Du kan få tak i kolleksjonen på Whoisshe.no, eller i fysiske butikker som QOMO i Torggata og Vrimmel i Bergen.

Hvordan startet du dagen din i dag?
Jeg startet dagen med å ta en dans foran speilet siden lanseringsdagen er i dag og det føles så uvirkelig. Etter dansen lagde jeg meg omelett og koste meg med Love Island på skjermen før det var back to work.

Hva er det siste du nettshoppet?
En hvit Zara topp til 89kr!

Har du en Instakonto du kan anbefale?
@ tci_theclassyissue – man får en dose av alt der!

Hva er ditt beste self care tips?
Ta en day-off hvor du lager favoritt retten din, sett på en feel good film & unn deg en bra ansiktsmaske etterfulgt av full rens og kremer til ansiktet. Lytt til kroppen, er så viktig at vi tar en liten pause iblant<3 Finner aldri helt tid til å lese hjemme eller utenom ferier, så det er en god måte å lese ferdig alle bøkene jeg begynner på.

Fortell oss en guilty pleasure?
For øyeblikket; The Circle på Netflix.

Har du et serietips eller en film å anbefale? Eller podcast.
To av mine fav serier har sluppet nye sesonger på Netflix, Good Girls & Papirhuset.

Fortell oss noe vi ikke vet om deg!
Jeg klarer ikke å skrelle mat med vanlig potetskreller, jeg må alltid ta frem ostehøvelen…