Hello Shoe lovers

SI HEI TIL MIN EGEN SKOKOLLEKSJON «IN MY SHOES»

ENDELIG! Dette har jeg ventet på å få dele med dere, i dag slapp jeg min første skokolleksjon med Camilla Pihl Wear. Kolleksjonen heter «In my Shoes», og består av 3 par sko som passer til absolutt alt og alle anledninger gjennom hele høsten og vinteren!

 

 

Okay, Shoe Lovers – let’s talk shoes! Carro Ankle Boot er den ultimate ankelbootsen! Den har akkurat passe hælhøyde som du orker å gå med hele dagen. Den kommer i en superfin krokodilleimitasjon, noe som gir den det lille ekstra. Like fin til jeans som til en kjole!

Cathy Boots – bootsen du bare har lyst til å gå i hver eneste dag! De har en chunky såle, snøring og kommer i en superfin skinnkvalitet. It’s your everyday boot!

Amanda Snowboot er en røff hverdagsboot med grov såle og snøring. Den kommer med to ulike lisser, slik at du kan leke deg med ulike uttrykk!

Jeg håper dere kommer til å elske skokolleksjonen like mye som jeg gjør, du finner den hos Camilla Pihl Wear.