3 Franske apotekfavoritter

3 FAVORITTER SOM ENDELIG ER Å FÅ TAK I HER HJEMME

Når vi er ute på reise, så er vi alltid innom de lokale apotekene. Og spesielt de franske apotekene! I hyllene der finner man nemlig en rekke ikoniske produkter innen beautysjangeren, og flere av disse har vært favoritter hos oss i en årrekke. Før så hamstret vi alltid disse da vi var ute på reise, men det trenger vi ikke lenger – for veldig mange av våre franske apotek-favoritter er nå tilgjengelig her hjemme!

Miscellærvannet til Bioderma er et must. En sminkefjerner og multiprodukt som er skånsom mot huden og som fjerner sminken i en fei. Genial å bruke for å virkelig få fjernet all sminke og smuss etter en dag. Tørker ikke ut huden og trenger heller ikke å skylles av. Genialt å ha med når man er på tur også med andre ord!

Ansiktskremen til Embryolisse gir masse fuktighet og etterlater huden mer plumpet, silkemyk og smidig med en naturlig glød.  Du kjenner den kanskje igjen fra behind the scenes bilder fra shoots og motevisninger, dette er nemlig kremen mange makeupartister sverger til da den er genial base for sminke. Visste du forresten også at kremen kan også brukes som rensekrem? Genialt.

En god ansiktsmist er også et must, spesielt med lange dager foran skjerm. Caudalie Beauty Elixir er en plantebasert ansikts-mist som gir masse fukt og gir huden en frisk glød. Også lukter den så godt!