DIY – lag din egen kamerastropp

LAG DIN UNIKE KAMERASTROPP 

Vi elsker å ha noen kreative prosjekter gående og et lite DIY prosjekt vi har fått dilla på nå er å lage fine stropper til kamera eller vesker. Kameraet er med oss hvor enn vi går og en ekstra fin kamerastropp er en detalj som gjør oss glade. Det er superenkelt å få til, bare se her!

Vi dro innom Stoff & stil og kjøpte med oss karabinkroker og brede vevde bånd (båndet bør være cirka like bredt som festet på karabinkroken). I denne butikken finner vi alltid så mye kult og gøy. Et lite tips er å bare dra innom for inspirasjon, så er vi sikker på at du kommer ut igjen med ideer til forskjellige prosjekter.

Klipp til riktig lengde på båndet, tre det gjennom festet på karabinkroken og sy godt fast. Og vips så har du en ny stropp til kameraet ditt eller vesken din!

Hallo kreativ høst – vi er klar for deg!