Ting vi elsker no.14

Photo: @pernilleteisbaek

VI DRØMMER OM DANSK STUKKATUR

Vi har sett de dukke opp oftere og oftere i feeden vår i det siste, den fantastiske stukkaturen som danske Møller Stuk lager. Blant annet i den fantastiske boligen til vår danske yndling Pernille Teisbæk. Og det som virkelig har gjort at vi har falt for nettopp denne stukkaturen, det er bruken av dyr og botanikk i designet. Det er flyvende svaler, sommerfugler, kranser av blader, små marihøner som krabber over løvverk, øyenstikkere – ja, det er så vakkert at vi drømmer om å ha en leilighet med høyde oppunder taket og nydelig stukkatur.

Tenk å ha flyvende svaler og sommerfugler i taket – sukk, så vakkert!

Vi anbefaler deg å klikke deg inn på Møller Stuk sin Instagram og titte igjennom bildene og videoene som ligger der, det er så mye vakkert og inspirerende de lager!

Photos: Pernille Teisbæk og Møller Stuk ApS.