Pynt hjemmet med selvplukk

DEN VAKRESTE PYNTEN FINNER DU UTE

Nå er det den perfekte tiden for å gå på sankerunde i veikanten, nærmeste skogholt eller på en eng. Plukk med deg vakre strå og blomster som du kan bruke til pynt der hjemme. Vi er så glad i å bruke sesongene for hva de er verdt å la hjemmene gjenspeile den sesongen man er i. Og en fin måte å gjøre det på er å ta med seg kurven og plukke med seg fine funn fra naturen. Akkurat nå bugner det av fine strå, korn og høstens blomster.

Og her får du noen tips til hvordan du kan bruke de!
– Sett sammen en egen bukett av strå og blomster du finner. Eller kombiner det du finner med en kjøpt bukett. Dette er en superfin måte å lage en enda mer personlig og sesongaktuell bukett!
– Lag deg en krans av strå. Så enkelt, så vakkert!
Dekk bordet med vakre strå! Å dekke et vakkert bord trenger ikke å være så voldsomt, det er bare noen små detaljer som skal til. Og det er jo så hyggelig å samles rundt bordet når man har gjort seg litt ekstra flid!
– Noen få strå i noen små vaser er alt som skal til! Klikk her for enda litt inspo!
– Eller kanskje du rett og slett skal lage litt nydelig wall magic?