SPOTLIGHT Tinashe Williamson


Foto: Janne Rugland 

SI HEI TIL TINASHE WILLIAMSON 

Denne uka er det herlige og flotte Tinashe Williamson som er i ukens SPOTLIGHT! Tinashe er ei helt rå dame med bein i nesa, vi beundrer henne for måten hun drar viktige saker frem i søkelyset. Samtidig er hun så sprudlende og alltid like flott, og ei skikkelig bra dame. Og glemte vi verdens mest smittende latter, det er umulig å ikke bli glad når Tinashe ler! Vi digger deg Tinashe!

I høst debuterer hun som barnebokforfatter med boken «Håndbok for unge antirasister», og den gleder vi oss til! Den kommer du til å finne i bokhylla hjemme hos oss, så snart den er tilgjengelig!

Vi digger deg. Fortell om hva dere driver med for tiden..
Herregud så koselig, det setter jeg pris på! For øyeblikket ferdigstiller jeg boka «En håndbok for unge antirasister» som er en barnebok for barneskole kids. Også spiller jeg inn en tv-serie som kommer på NRK neste år. Så kommer det kanskje noe gøy til barnehage barn etterhvert 😉

Hva har inspirert deg i dette prosjektet?
Barna mine har vært den store inspirasjonen her. Eller generelt de som kommer etter oss. At vi må bruke stemmen vår og vi må være antirasister. Det holder ikke lenger å bare passivt ikke være rasist. Vi må være aktivt antirasister.

Hvor / når / hvordan får man tak i dette?
Den vil være i alle bokhandlere fra høsten av, men den kan forhåndsbestilles nå.

Hvordan startet dagen din i dag?
Tidlig og litt hektisk! Jeg har et barn som begynte i 6.klasse idag og et barn som begynte storebarnsavdelingen i barnehagen, så ble også litt rørt på morningen idag.

Hva er det siste du nettshoppet?
En svart kjole fra Rotate Birger Christensen.

Har du en Instakonto du kan anbefale?
Amnesty, amnesty_norge , unicef, rammnieu (morten er så jævelig funny) og rasisme.i.norge ellers elsker jeg Bretmanrock, Rickeythompson og @mytherapistsays. @feminist er også en god side.

Hva er ditt beste self care tips?
Drikk masse vann, bruk vaselin på leppene, vær snill med deg selv and mind your own business <3

Fortell oss en guilty pleasure?
Teen mom USA og 90 days fiancee. Jeg ELSKER!

Har du et serietips eller en film å anbefale? Eller podcast.
Jeg ser på «sexlife» på Netflix, den er ganske så hot. Og jeg vet at jeg er late to the party men «Extras» med Ricky Gervais er helt fantastisk. Generelt alt med han er helt amazing. Og «The Office». Akkurat sett ferdig.

Fortell oss noe vi ikke vet om deg!
Jeg liker ikke agurk. Folk bare «ærlig talt det smaker bare vann med litt smak» Nei. Det smaker masse og jeg sier nej.