One to Follow on Instagram

ET HJEM OG INTERIØRDETALJER VI DÅNER AV

Når høsten sniker seg innpå og vi bruker mer tid innendørs, da er vi alltid sugne på masse god interiørinspo. Og en mann verdt å følge på Instagram, det er @jeremiahbrent. Han er interiørdesigner og bor sammen med like rådyktige @nateberkus. Hjemmene deres og prosjektene de tar på seg består alltid av fantastiske materialvalg, utsøkt bruk av masse elementer fra naturen, en personlig miks av nytt og gammelt og nydelige fargepaletter. Inspirasjon til tusen!

Også har de verdens søteste lille familie! Vi digger også hvordan Jeremiah deler små inspirerende stylingvideoer der man kan plukke opp gode tips!

Legg merke til alle de runde steinene som er stablet opp i vinduskarmen, slike detaljer elsker vi!

Den her peisen, vi døøøøør! Nydelig miks av marmor og vakre fliser – LOVE!