3 måter å bruke en blomsterfakir

EN BLOMSTERFAKIR GJØR DET ENKELT Å LEKE SEG MED BLOMSTER

For en liten stund tilbake så fant vi en blomsterfakir i en liten lokal blomsterforretning. En blomsterfakir er kanskje ikke noe de fleste har hjemme, men er du glad i blomster så anbefaler vi å skaffe deg en. Hør gjerne med bestemor eller en gammel tante, disse blomsterfakirene var nemlig ganske vanlige å ha hvis vi går litt tilbake i tid. Og nå har vi tenkt å børste støvet av denne gamle skatten av en liten dings!

Blomsterfakir er rett og slett et lite lodd, med mange små pigger på, noe som gjør det mulig å lage luftige, organiske blomsteroppsatser, der det ser ut som blomstene vokser rett opp fra vasen, tekoppen, skålen, tekannen –  ja, det er bare fantasien som setter grenser for hvor du kan lage blomsteroppsatser med en slik! Og her har vi valgt å lage 3 ulike oppsatser med blomster vi har plukket i hagen, en i tekannen, en i en tekopp og den siste i en skål.

 

Har du lyst til å skaffe deg en blomsterfakir? Vi kjøpte vår i denne blomsterforretningen, men ved å gjøre et raskt Googlesøk, så ser vi at de blant annet har blomsterfakirer i to størrelser hos Bakeren & Kokken. Og du, vi anbefaler deg å kjøpe den største – da står du enda friere til å lage enda større dekorasjoner enn med den minste!