One to visit in Barcelona

STEDET FOR DE ALLER FINESTE STRÅHATTENE

Selv om sommeren er helt på hell med siste offisielle sommerdag i dag (okay, vi krysser faktisk fingrene for at høsten skal bli lang, solrik og mild) – så er vi ikke lei stråhattene. Faktisk så er vi alltid på jakt etter lekre stråhatter, og en erfaring vi har gjort oss, det er at de fineste er å få kjøpt når man er ute på reise. Og nå har vi spottet et sted der de har et fantastisk fint utvalg, gjett om denne plassen skal besøkes neste gang vi er i Barcelona!

ELIURPI heter det spanske brandet, og de lager stråhatter så vakre og skulpturelle at vi får lyst til å henge de opp på veggen! Nå om sommeren så er det superfint å dekke en vegg på sommerhytta eller terrassen med mange ulike stråhatter – eller hvorfor ikke finne en ledig vegg på soverommet? Så fint!

Butikken deres i Barcelona kan besøkes i Baixada de Santa Eulàlia 3.

Photos: @Eliurpi