Tenn ett duftlys i kveld

SI HEI TIL DUFTLYSENE FRA HOME CAMILLA PIHL

Vi kjenner at vi liker det bittelitt at kveldene begynner å bli litt kaldere og at man kjenner ett lite snev av høst i luften. Det betyr nemlig at det er tid for litt ekstra hygge hjemme. Og denne høsten fyller vi hjemmet med de nye duftlysene fra den nye Home Camilla Pihl kolleksjonen.

Kolleksjonen består av 3 grønne teblandinger, romspray, håndsåpe med matchende handkrem og duftlys. Og hva de lukter?

Home Camilla Pihl Scented Candle Invigorating & Uplifting Juniper

Lyset har en oppkvikkende og unik duft som minner om en deilig kombinasjon av rent sengetøy og frisk sjøluft. En forfriskende duft med fruktige toppnoter av appelsin og pære, som forenes og fremheves av harmoniske hjertenoter. Duften avrundes med basenoter fra einebær, musk og blomsterblader fra fioler.

Home Camilla Pihl Scented Candle Cool Samphire & Citrus Spritz

En behagelig duft som etterlates en varm følelse av friskhet og eksklusivitet – som å pakke seg god inn i et lunt teppe foran peisen. En karakteristisk og sitrusfrisk duft av Bergamott som fremheves av lilje og fiken. Duften avrundes med delikate noter fra sedertre og musk i en perfekt harmoni.

Lysene og hele Home Camilla Pihl kolleksjonen finner du i alle Vita butikker i hele landet, på vita.no, iconbeauty.no og lyko.no