Fine ting på veien

TA EN FRODIG PAUSE HOS FREDHOLM HAGEOPPLEVELSER

Hvis du fortsatt har ferie og har lyst på noen fine stopp på bilturen, eller kanskje har lyst til å finne på noe i helgen – da kan vi anbefale en liten stopp innom Fredholm Hage på Skreia, sjarmerende plassert mellom åker og enger med Mjøsa. Hagen er inspirert av klassiske britiske hager, og det bugner av blomster og planter hvor enn du snur deg. Ta deg en tekopp eller kaffe i lysthuset eller en av de grønne små oasene du finner omkring i hagen.

Vi lover at du får hvilepuls av en liten pit stop her. Med hvite blondeduker på alle bord, og kaffe servert i gamle blomstrete serviser – skikkelig koselig og nostalgisk.

I ekte britisk stil så kan du også booke deg inn for Afternoon Tea i hagen.

Hagen er åpen for besøk hver fredag, lørdag og søndag fram til 22. august kl 12-17. Adressen er Viksborgvegen 14 på Skreia.