Digg nolo-drink i helgen

CLASSIC BELLINI WITH A TWIST 

Lyst på en smak av Venezia? Da bør du teste ut denne friske og herlige saken. En klassisk NOLO-Bellini med hvit fersken og pasjonsfrukt. Smaker rett og slett helt nydelig!

THIS IS WHAT YOU NEED:

Hvit fersken
Pasjonsfrukt
Schweppes mint & lime

Start med å skrelle 4 hvite fersken og ta ut fruktkjøttet fra 2 pasjonsfrukt. Putt i en blender sammen med cirka 3 desiliter Schweppes mint & lime. Blend til blandingen er helt klumpefri. Drinken lagde jeg litt på slump, så smak deg gjerne til, du smaker fort om du trenger litt mer fersken eller pasjonsfrukt. Finn frem en sil, og sil drinken. Server i noen fine glass med masse isbiter. Topp det hele med litt mer Schweppes!

Med litt italiensk musikk på høyttaleren og deilig ettermiddagssol som lyser varmt på balkongen blir dette helt perfekt.